Cum e sa ai un job la tropice

Continuam seria Viata la tropice….

turnurile.jpg

Le-am baut cafeaua. Da. Asta am facut. Inainte sa incep toata tevatura cu prezenta la birou si plecatul de la birou, chiar ma gandeam ca o sa fie o experienta deosebita si visam cu ochii deschisi cum in cateva luni o sa-mi iau laptop si aparat foto, poate chiar intr-o jumatate de an sa ma inscriu la Facultatea de Arte Culinare si in doi ani sa devin chef asezonat cu diploma cu tot, ca mai apoi sa deschid buticul de creatie culinara propriu si personal, in cativa ani cartea de aventuri pe tema sa fie buna de tipar si sa ajung in starea in care ma ard pe nas, care nas e lipit de un pai, care pai e intr-o nuca de cocos, care nuca zace pe nisipul fierbinte si stralucitor de alb al unei insule tropicale. Si la acest punct mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cu aritmetica mea …

petronasblurry.jpg

Pai chiar nu am nevoie de baut cafele, de barfit cu secretara si de raspunsul politicos la intrebarea sefului, cum ca, cica, m-am super distrat la bowling cu colegii de birou, vinerea trecuta. Drept pentru care mi-am dat repejor demisia inainte de primu salar’. Ca slujba la birou aveam si-n Ro, pe vremea cand visam cu ochii deschisi ca o sa-mi iau laptop, apoi un aparat foto, ca o sa scriu cartea..si asa si prin urmare…si in final sa stau pe plaja, la tropice…

Io prefer nuca de cocos de la rece, iar daca nu este si nu se poate cer de obicei cateva cuburi de gheata si le introduc direct in nuca. Zeama se bea, restul se mananca cu lingurita.