Idioti la tropice

Mama ce ma-nerveaza! Ma refer la un anumit tip de idioti patentati, pe care ii gasim, vedem si departe de adulam, peste tot. Aia de mi-au tras mie niste palme in plin centrul capitalei cand mergeam si io pe trotuar ca omu’, sau aialalti de mi-au zburat sticla de suc din mana numa’ asa ca sa se distreze ei, da, tot in centrul capitalei. Sunt convinsa ca stiti genu’. Da, de asemenea idioti nu ai cum sa scapi nici macar la tropice.

dontfeedthemonkey.jpg

Ii recunosti imediat. Sunt grupati in cel putin trei sau patru si au impresia ca li se quadrupleaza coaiele de fiecare data cand intreprind vreo”smecherie” . Vorbesc ostentativ si striga la sofer de autobuz sa opreasca, caci, daca ar folosi butonul rosu de stop, nu ar avea efectul scontat de a irita restul concetatenilor. Se hlizesc, se hahaie…se scarpina pe scafarlie, isi aranjeaza paru’, mai ales codita unsa cu gel, si isi curata unghiile, mai ales aia lunga de la degetu mic.

noadmittance.jpg

I-am ghinit de la usa autobuzului si mi-am zis Opa..!!. Si normal, in momentul in care s-au deschis usile la o statie adiacenta unei cafenea de cartier, idiotii coboara, insa ultimul din turma, numa’ asa de fun, ii baga un pumn chinezului care sta si el linistit pe scaun, lipindu-l de geam, sub privirile costernate ale pasagerilor de multiple nationalitati. Si paf!, s-au inchis usile. Ramai fara cuvinte… in cateva secunde dupa incident tremuri de nervi. In Romania intr-un episod similar, oamenii de bine au luat atitudine: ”de ce nu esti domnisoara atenta?”. In fine, nu comentez pasivitatea, pentru ca inteleg, de cele mai multe ori te blochezi…ca nici io nu-s mai breaza in astfel de situatii.

love.jpg

Aici se vorbeste, mai pe la colturi e adevarat, de conflicte rasiale si alte alea ….in esenta e vorba tot de idioti care iti fac ziua mizera. Chiar si la tropice. Scuzati limbaju si stilu postulu’, da’ nu m-am putut abtine….Mama lor de idioti!

4 păreri la “Idioti la tropice

  1. myself

    Oxigenul si prostii?! :) Nu va enervati cu cantitatile neglijabile ale umanitatii! Alte probleme stringente au nevoie de calmul vostru! Spor!

Comentariile sunt închise.